Workshop Clownerie

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks...

De clown is een naief kind dat zich misdraagt in een wereld vol verrassingen.

 

Ze is een onschuldige: spontaan, nieuwsgierig en voortdurend verbaasd. Ze spreekt het publiek direct aan en door onze angsten en verlangens te spiegelen helpt ze ons om om onszelf te lachen.

 

Deze clown cursus mengt de oude tradities van circusclowns en stomme films met de principes van hedendaagse clowns zoals Philippe Gaulier om de mogelijkheden van clowning te ontdekken in een postmodern universum!

In een clownerie cursus of een clown workshop leren deelnemers-:

 

Plezier hebben:                   lol hebben en dat te laten zien!

Clowns-personage:              een fysiek clownspersonage op bouwen

Clowns-hirarchie:                status, comedy and traditionele circus clowns

Slapstick comedy:              struikelen, vallen, toneel-vechten, achtervolgingen                                          en veel, veel meer....

Problemen & acts:              een clowns-act maken door problemen te vinden 

Contact met het publiek:   contact met het publiek maken en houden

Met meer dan 190.000 views is deze video van Chris Champion over clownerie een van de meest bezochte YouTube handleidingen voor clowns.