Sydney's Circus

In deze one-man clownshow creëert Sydney de magische en spectaculaire sfeer van het traditionele Engelse circus. Hij wordt geholpen door het nietsvermoedende publiek, om een wereld van illusie, kleur, betovering en chaos te produceren. Heldendaden van onmenselijke kracht, zoals jongleren met kanonskogels, tot daden van onbegrijpelijke stompzinnigheid, zoals het opvangen van een baksteen tussen je tanden. De resultaten zijn altijd komisch, rampzalig en onverwacht.
Deze bruisende familieshow laat je op het puntje van je stoel zitten en genieten van goochelen, jongleren en heel veel meer.

 

Met prijzen bekroond

Sydney’s Circus is met prijzen bekroond: op het Oranjeboom Straattheater Festival, Rotterdam; op het Straattheater Festival in Rijswijk en de hoofdprijs op het Leids Straattheater Concours.

 

Technische gegevens

Speelduur: 25 minuten / maximaal 3 shows per dagdeel

Speelvlak: 3 x 4 meter minimaal.

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks...