Mobiele Theater Acts

Om uw feest luister bij te zetten of uw serieuze bijenkomst wat te verluchten heeft Chris Champion diverse animatie karakters en komische typetjes ontwikkeld. Deze animaties zijn niet alleen visueel sterk maar hebben ook veel interactie met het publiek. Stuk voor stuk eigenzinnig, magisch, ontroerend en vooral.....grappig!

 

Deze animaties of rondtrekkende acts zijn uitermate geschikt voor straattheater, festivals, winkelcentra, markten,en braderieen. Maar ook voor conferenties, bedrijfsopeningen en partijen.

 

 

Technische gegevens

 

Speelduur:   4 x 30 minuten binnen 4 uur dagdeel

 

Charles the Butler

 

Charles the butler is een typisch Engelse lakei, zoals u die misschien wel kent van TV series als "Downton Abbey" of "Upstairs, Downstairs". Deftig en hulpzaam - Charles is altijd 'at your service'.

 

Ontvangst Act

 

Charles is een karakteristieke Engelse butler – beleefd, zorgvuldig en attent. Als ontvangst-act begroet hij uw gasten op zo’n vriendelijke en komische manier dat elke gast het feest binnen loopt met een grote glimlach op zijn gezicht. Het perfecte begin voor elke gelegenheid.

 


Charles is ook inzetbaar voor evenementen met een Engels karakter of voor feesten waaraan de opdrachtgever een tikje 'chique'' wil toevoegen.

 

Scrooge

 

Kerstmis, ook in Nederland, is tijd voor deze echte authentieke engelse, mopperende, afgeknepen, gierige oude vrek. Ebenezer Scrooge, bekend van Charles Dickens, is een sucesvolle bankier. Hij heeft een hekel aan gezelligheid en loopt rond als een boer met kiespijn. Alles is in één woord: ‘HUMBUG !!!'

 

 

Rich Entertainment tijdens Donkere Kerstdagen


Met Kerst zit Scrooge gesloten als een oester; eenzaam en alleen in zijn akelige kamer, waar de duisternis goedkoop is en de kou gratis. Totdat, op Kerst avond, de geest van zijn lang overleden vriend JacobMarley, op bezoek komt……..


Zal Scrooge ooit de ware kerstgedachte ontdekken ?


Deze rondtrekkende animatie met een Kerst smaak is geschikt voor kerstmarkten, festivals, braderieen, terrasjes, winkelcentra, feesten….Het is een komische, interactieve en spannende act

Gert Zoekt Vrouw

 

De meeste kennen "Boer Zoekt Vrouw" van het TV - nu als live en intieme straattheater-act kunnen wij kennis maken met "Gert Zoekt Vrouw".

Masker-spel-zonder-woorden: Een man van wat oudere leeftijd, gekleed in een gedateerd pak en met een prachtige bos bloemen, probeert zonder groot suces vrouwen te versieren. "Gert Zoekt Vrouw" is een uniek geimproviseerd masker spel dat zich afspeelt tussen het publiek. Het is afwisselend ontroerend, komisch en vertederend.