CHRIS CHAMPION
 
 
Circus,  Kindertheater  en  Straattheater
 T +31 (0)523 235831  * E info@chrischampion.nl
 

 
 

 
 
Circusworkshops

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 

Chris Champion biedt een verscheidenheid aan van workshops. Deelnemers kunnen kennismaken met de beginselen van het vak, of een specifieke vaardigheid onder de knie krijgen of, en dat is misschien wél zo belangrijk, gewoon een leuke middag of avond hebben!
De workshops kunnen uit een of meerdere onderdelen opgebouwd worden:

 • Clownerie Het ontwikkelen van een clownskarakter en slapstick-circusacts.
 • Jongleren Met ballen, sjaaltjes, hoepels, kegels, devilsticks, diabolo, draaiende borden en chinees lint.
 • Evenwicht Op stelten, éénwiel fiets, pedallo, ton, loopbal, danskoord en rolla bolla.
 • Acrobatiek Buitelen, rollen, vallen en struikelen. Balanceren in paren en menselijke torens

 
 • Onderwijs
  Voor scholen in het voorgezet- en basisonderwijs heeft Chris Champion een arrangement van workshops variërend van een introductieles tot een tiendaagse intensieve cursus, eventueel afgesloten met een presentatie door leerlingen.
   
 • Personeelsfeesten en Bedrijfstrainingen
  Eens op een andere manier met collega's bezig zijn op een ontspannen, sportieve maar vooral leuke manier? Dat kan! Een circusworkshop is een uitstekende manier om samenwerking, collegialiteit en teamspirit te bevorderen en op een hoger niveau te tillen. Het stimuleert nieuwe manieren van denken en problemen oplossen en relativeren, maar laat mensen vooral om zichzelf lachen.
   
 • Deelnemers
  Ervaring is voor deelname niet vereist. Workshops kunnen worden gegeven op het niveau van zowel absolute beginners als gevorderden, zowel kinderen als volwassenen.
  Het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van het soort workshop en doel ervan.
  Met intensieve begeleiding is het maximum aantal deelnemers 20. Voor meer informele workshops kan het aantal deelnemers tot 75 uitgebreid worden.
   
 • Ruimte
  De grootte van de ruimte is sterk verbonden aan het aantal deelnemers en aan de inhoud van de workshop. Het kan variëren van vergaderruimte tot gymzaal.

  Neem voor meer informatie contact op met Chris Champion.